Psychologische zorg in de GGZ

Psychologische zorg in de GGZ is in Nederland toegankelijk voor iedereen en opgenomen in de Wet. Ichthus Groep levert kortdurende Basis-GGZ voor mensen die gebruik willen maken van een vergoeding door de zorgverzekeraar en langerdurende trajecten voor mensen die dit zelf (of werkgever) betalen.

Ichthus Groep helpt mensen van alle leeftijden. Aan kinderen en jongeren, volwassenen en senioren bieden wij gerichte hulp bij het behandelen en voorkomen van psychische problemen van velerlei aard.

Bij de psychologen van Ichthus Groep kunt u altijd terecht. Wij hanteren geen wachtlijsten of wachttijden, dus u kunt snel worden geholpen, net als bij de huisarts. Soms gebeurt het dat een psycholoog aangeeft dat het beter is als u door een andere hulpverlener wordt geholpen. Wij beschikken over een groot netwerk aan specialisten in de zorgsector.

Kinderen en adolescenten, en hun ouders/verzorgers, kunnen bij ons terecht met o.a. schoolproblemen, opvoedingsproblemen, angsten, somberheid, agressie- of gedragsproblemen, identiteits- of eetproblemen.
Volwassenen kunnen wij helpen bij o.a. somberheid, problemen op het werk, burn-out en overspanning, relatie- en gezinsproblemen, angstklachten, dwangklachten, rouwverwerking, eetproblemen, problemen als gevolg van trauma en lichamelijke klachten waarvoor geen aanwijsbare oorzaak is.