Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze GGZ-zorg is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden. U kunt op korte termijn een afspraak maken voor een eerste gesprek. Wij hanteren geen wachtlijst of wachttijd. De consulten kunnen worden vergoed door de Zorgverzekeraars, indien er sprake is van een DSM-diagnose en de huisarts een verwijsbrief afgeeft. Zonder DSM diagnose kan zorg tegen een gereduceerd tarief worden geboden.

Ons GGZ zorgaanbod is zowel geschikt voor lichte, milde en ernstige problematiek. De zorgtrajecten zijn aangepast aan de ernst van de problematiek en worden aan de hand van gedegen Diagnostiek en een Persoonlijk Behandelplan vastgesteld.

Ichthus Groep heeft een ruim zorgaanbod en een aantal specialisten in de praktijk werkzaam. Wij hebben een landelijke specialisatie op het gebied van diagnostiek en relatietherapie. De verschillende psychologen kunnen u goed helpen bij onder andere depressie, angstklachten, relatieproblemen, gezinsproblemen, problemen met kinderen of jeugd, rouw, ingrijpende gebeurtenissen of trauma, overspannenheid of burnout.
Lees meer: Specialismen.

Voor relatieproblemen is een landelijke aanbod via het zorgprogramma VerbeterJeRelatie beschikbaar. 

Ichthus Groep heeft in Nederland op het gebied van Psychologisch Onderzoek en Second Opinion een belangrijke functie. Een van onze psychologen is een gekend expert op dit terrein. Lees meer: Second Opinion en Psychologisch onderzoek.

Onze diensten worden aangevuld met een scholings- en cursusaanbod , intervisie, supervisie en leertherapie voor psychologen, psychotherapeuten, psychiaters en huisartsen.